Çelebi Eser Ortaokulu

Belgegeçer : ....
WEB https://celebieseroo.meb.k12.tr
Adres : 5 NİSAN MAH. YUSUF İSLAM CAD. ÇELEBI ESER ORTAOKULU BLOK NO: 20A BAĞLAR / DİYARBAKIR
VİZYON : Yerel ve küresel rekabet anlayışı içerisinde dünyaya meydan okuyan öğrencilerle, Velilere öğrencilerin eğitimi ve ilgili her türlü fırsatın verildiği inancını kuşkuya yer vermeden sunan, İlimizdeki okullar arasında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda lider okul olmak.Yerel ve küresel rekabet anlayışı içerisinde dünyaya meydan okuyan öğrencilerle, Velilere öğrencilerin eğitimi ve ilgili her türlü fırsatın verildiği inancını kuşkuya yer vermeden sunan, İlimizdeki okullar arasında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda lider okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarıyla Mili Eğitim genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip, Üretken dünya insanı yetiştirecek modern bir okul olmak için varız.Atatürk ilke ve inkılâplarıyla Mili Eğitim genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip, Üretken dünya insanı yetiştirecek modern bir okul olmak için varız.
BAŞARILAR : 0

Isınma : DOĞALGAZ